Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Z gostovanja znova praznih rok

V 17. krogu slovenske conske lige se je Sobota odpravila v Kranj, kjer je merila moči s Triglavom. Naši nogometaši so doživeli nov gostujoči poraz, saj je Triglav zmagal s kar 6:1 (2:0). Tekmo je spremljalo okrog 1000 gledalcev.

Triglav: Dagarin, Štraus, Štular, Čebulj, Brezar II, Srakar, Mihelčič, Mesarič, Brezar I, Kraševec in Siladji. Trener: Pišek.

Sobota: Morčič, Skalar, Kološa, Zorec, Dozet, J. Nočič, Sečko, L. Norčič, Potočnik, Maučec in Drvarič. Trener: Feri Zelko.

Strelci: 1:0 - Brezar I (37' - 11m), 2:0 - Mihelčič (40'), 3:0 - Mihelčič (47'), 4:0 - Brezar I (48'), 4:1 - L. Norčič (76'), 5:1 - Mihelčič (78'), 6:1 - Kraševec (85').

V prvem polčasu je bila igra hitra in privlačna, vendar so bili napadalci Triglava precej neučinkoviti. Brezar in Siladji sta v treh minutah zastreljala kar tri ugodne priložnosti. Na nasprotni strani se je nekaj podobnega zgodilo Maučecu. Domačini so prvi gol dosegli v 37. minuti iz enajstmetrovke, ko je Dozet v kazenskem prostoru zrušil Kraševca. Tri minute za tem je Mihelčič dosegel lep gol za 2:0.

Edini zadetek za Soboto je v 76. minuti dosegel Ludvik Norčič. Sobota se po sedemnajstih odigranih tekmah nahaja na sedmem mestu.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu