Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Klepač in Ouro okrepila Muro
22. december 2020

22. decembra 2020 sta Muro okrepila Mihael Klepač (levo) in Samsindin Ouro (desno). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

NŠ Mura je danes predstavila dva nova obraza, ki bosta povečala konkurenco v članski ekipi. Pogodbo sta do 31. 12 2023 podpisala Mihael Klepač in Samsindin Ouro.

Mihael Klepač (roj. 19. 9. 1997) je krilni napadalec, ki se k Muri seli iz Aluminija. 23-letnik iz Našic (Hrvaška) je v zadnji sezoni in pol v Kidričevem odigral 45 tekem in dosegel 12 zadetkov, od tega 11 v lanski sezoni. Kariero je začel v nogometni šoli Osijeka, pred prihodom na slovenske zelenice pa je igral še za Dugopolje, Varaždin, Rudeš in sarajevski Željezničar. V trenutni ekipi Aluminija je igralec z najvišjo tržno vrednostjo, saj ga Transfermarkt ocenjuje na 600 tisoč evrov.

Samsindin Ouro (roj. 2. 3. 2000) je v Nemčiji rojeni vezist, ki poleg nemškega poseduje še državljanstvo Toga. 20-letnik lahko igra tako v vlogi obrambno, kot tudi napadalno usmerjenega vezista. Ouro, ki v višino meri 183 centimetrov, je bil v Nemčiji član Reutlingena, pred prihodom v Mursko Soboto pa se je razvijal v Dinamu Zagreb. Nazadnje je igral za drugo ekipo moštva iz Zagreba.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu