Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Almin Kurtović prva okrepitev za sezono 23/24

Almin Kurtović je prva Murina okrepitev v sezoni 2023/24. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mura je danes predstavila prvo okrepitev v sezoni 2023/24. Črno-beli dres bo oblekel nekdanji igralec Brava Almin Kurtović. Triindvajsetletni vezist je nekdanji član vseh mlajših selekcije Slovenije, v članski konkurenci pa je zbral 150 nastopov. Po naravi je vezist, ki je pri Bravu večino časa igral na položaju levega krila ali na sredini, kot prednji vezni. Na levem krilu se je v zadnjem času ustalil Mihael Klepač, medtem ko je po odhodu Tia Cipota in še prej Tomija Horvata na položaju prednjega veznega nastala vrzel. Trener Grabić ga dobro pozna, saj je z njim sodeloval pri Bravu. Pogodbo z Muro je podpisal do 31. maja 2026. Po podatkih NZS mu bo pogodba z Bravom potekla 31. maja 2023, zato se v Mursko Soboto seli kot prost igralec.

Almin Kurtović: "Vem, kam sem prišel, vem kaj Mura pomeni v Sloveniji. Igranje za črno-bele mi predstavlja velik izziv, saj vem, da se od mene veliko pričakuje. Vem, da so pričakovanja navijačev visoka, da v Muri štejejo zmage. Navijačem lahko obljubim, da se bom boril za Murin dres, da bom dal vedno vse od sebe. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Bravu za vse, kar mi je dal tekom moje kariere. Veselim pa se tudi ponovnega sodelovanja z Dejanom Grabićem."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Almin Kurtovič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu