Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Bine Anželj podpisal profesionalno pogodbo z Muro

Bine Anželj Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Danes je prvo profesionalno pogodbo z Muro podpisal kapetan kadetske ekipe Mure Bine Anželj. Mladi osrednji branilec je v letošnji sezoni odigral za kadetsko ekipo odigral 23 tekem in dosegel 6 zadetkov. Pogodbo je podpisal do 30. 6. 2025.

Bine Anželj: "Že od nekdaj je bila moja želja, da s svojimi igrami pridem do profesionalne pogodbe v Muri, v klubu za katerega navijam že od malega. Da so v klubu v meni videli potencial, mi daje vedeti, da nekaj delam prav, da sem na pravi poti. Podpis pogodbe pa je motivacija in obveza za naprej, da še bolj trdo delam in garam ter povrnem zaupanje, ki so mi ga pokazali v klubu. Ob tem se moram zahvaliti vodilnim v klubu, da so mi dali priložnost, ki jo bom zagrabil z obema rokama".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu