Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Amar Beganović okrepil Muro
12. januar 2022

Amar Beganović leta 2022. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Po odhodu Žana Karničnika v Ludogorec, je klub ukrepal in v svoje vrste zvabil Amarja Beganovića. Beganović igra na istem igralnem položaju kot je igral Karničnik, na poziciji desnega bočnega branilca ali desnega krila. Rojen je 25. novembra 1999, pred prihodom k Muri pa je igral za Slobodo iz Tuzle.

Za ekipo iz Tuzle je doslej odigral 101 tekmo, dosegel tri zadetke in prispeval šest asistenc. Z devetnajstimi leti je postal kapetan ekipe. Bil je tudi član vseh mlajših selekcij Bosne in Hercegovine, za katere je zbral trinajst nastopov.

Za spletno stran nsmura.si je povedal: "Vse se je dogajalo zelo hitro. Moram povedati, da sem presrečen, da sem postal nov član Mure. Veliko sem se pozanimal o Muri, preveril zgodovino in vem, v kakšen klub prihajam. Zdaj je najbolj pomembno, da se hitro vklopim v ekipo in pomagam ekipi, da doseže cilje, ki smo si jih zastavili v letošnji sezoni."

Mura bi naj plačala odškodnino

Kot so poročali bosanski mediji bi naj Mura za Beganovića plačala odškodnino, dogovorjen pa je tudi odstotek od naslednje prodaje igralca. Beganović oz. Bega, kot je bil njegov vzdevek v Tuzli je bil najmlajši kapetan v Slobodi, klub pa zapušča po šestnajstih letih.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu