Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Virus odnesel pripravljalno tekmo proti Kapfenbergu in ZTE-ju

Nogometaši Mure bi morali 12. januarja 2022 igrati prvo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem prvenstva v sezoni 2021/22. Na igrišču z umetno travo bi se ob 17.00 morali pomeriti z desetouvrščeno ekipo avstrijske druge lige Kapfenbergom. Iz avstrijskega tabora so sporočili, da tekma zaradi okužb s koronavirusom v vrstah Mure odpade.

Odpade pa tudi tekma proti madžarskemu prvoligašu ZTE-ju, ki bi jo Mura morala odigrati v soboto 15. januarja v Zalaegerszegu. Namesto tega bodo črno-beli v pripravljaljni tekmi merili moči s sosedi iz Lendave - Nafto 1903. Tekma bo v soboto, 15. januarja 2021.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu