Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Avtoceste do pokalnega naslova ni

Novinarska konferenca pred polfinalnima pokalnima tekmama. Od leve: Špela Kolbl, Vladimir Kokol, Anton Žlogar in Sandi Nuhanović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

V klubskih prostorih je potekala novinarska konferenca pred pokalnima tekmama moške in ženske ekipe Mure. Nogometašice Mure se bodo jutri ob ob pol petih popoldne pomerile z Olimpijo, ob dvajsetih zvečer pa bo še moški obračun med Muro in Rogaško.

V mikrofon so spregovorili Špela kolbl, Sandi Nuhanovič in oba trenerja, Vladimir Kokol ter Anton Žlogar. Vsi so bili zelo previdni v svojih izjavah, zavedajoč se, da gre za eno tekmo v kateri se lahko zgodi marsikaj. Žlogar je še posebej poudaril, da avtoceste do naslova ni in da so vse ekipe, ki so se uvrstile v polfinale zelo kvalitetne.

Poslušajte kaj so povedali akterji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu