Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Azur Mahmić okrepil Muro
15. julij 2021

Azur Mahmić je z Muro podpisal triletno pogodbo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mura je danes predstavila prvo okrepitev to sezono. V vrste črno-belih se seli bosanskohercegovski nogometaš Azur Mahmić. Osemnajstletni branilec, rojen 6. 5. 2003, je podpisal triletno pogodbo in sicer do 31. 5. 2024.

Nazadnje je igral pri ekipi Mladost Doboj Kakanj, ki je minulo sezono igrala v bosanski Premijer ligi. Bil je standardni član začetne enajsterice, saj je odigral 28 tekem. Je tudi član mlade reprezentance BiH do 19 let. Je levičar in visok 192 cm. Največ je igral na mestu "štoperja" oz. levega branilca. Njegova trenutna tržna vrednost po Transfermarktu je 300 tisoč evrov.

Za uradno spletno stran kluba je dejal: "Mura je najboljša opcija za moj razvoj. Klub ima odlične pogoje in sijajne navijače. V čast si štejem, da sem postal član državnih prvakov. Dal bom vse od sebe in verjamem, da se bom zelo hitro vklopil v ekipo."

"Azurja smo spremljali že nekaj časa. Veseli nas, da je ob obilici ponudb iz tujine za nadaljnji korak v karieri izbral prav Muro. Kljub temu, da je še mladinec, ima že konkretne izkušnje v članskem nogometu. Prihaja v nogometno mesto in v sredino, kjer se ceni trdo delo. Verjamemo, da bo s svojim talentom izkoristil dane pogoje in bo v Murski Soboti napredoval na vseh področjih," dodaja športni direktor Denis Rajbar.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu