Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Bomo kmalu imeli ženski nogometni klub Mura?

Članica Pomurja Evelina Kos na tekmi proti Radomljam, 2. oktobra 2022. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V zadnjih dneh so zopet postale glasne govorice o tem, da bi naj ženski nogometni klub Pomurje prišel pod okrilje Mure. Po poročanju časnika EkipaSN, bi se naj to zgodilo po koncu letošnje sezone, ko bi naj "rumene" postale "črno-bele". Vodilna moža obeh klubov Robert Kuzmič in Simon Jakšič sta že opravila nekaj pogovorov na to temo. Pomurke so zadnjo prvenstveno tekmo proti Radomljankam odigrale na Fazaneriji. So serijske državne prvakinje in redne udeleženke kvalifikacij za žensko ligo prvakinj. Klub sicer domuje v Bratoncih.

Ideja o združitvi klubov ni nova, saj je Robert Kuzmič že večkrat poudaril, da si želi na Fazaneriji gledati tudi ženski nogomet. V izjavah je večkrat dejal, da je glavni problem pomanjkanje igrišč oz. vadbeni center, ki ga klub trenutno nima.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu