Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Borna Proleta zaostril konkurenco v obrambi

Borna Proleta na pripravljalni tekmi proti Zrinjskemu (21. junij 2023) Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nov član Mure je postal branile Borna Proleta, ki bo zaostril konkurenco v osrčju obrambe. Hrvaški branilec je pričel priprave na aktualno sezono, pogodbo pa je podpisal do 30. junija 2025.

Proleta je bil v lanski sezoni član Primorja, za katerega je odigral 28 tekem v vseh tekmovanjih in ob tem, kot osrednji branilec, dosegel 5 zadetkov. V preteklosti je bil član hrvaških NK Neretvanac, NK Jarun, NK Vrapce, NK Kustosija.

Borna Proleta: "Zadovoljen sem, da sem podpisal pogodbo z Muro. Tu sem že nekaj časa, spoznal sem se z novimi soigralci in videl način dela glavnega trenerja. Naredil bom vse, da bom izpolnil njegova pričakovanja in pričakovanja kluba ter navijačev. Že na generalki sem videl, da pripravijo dobro atmosfero, vem, da bo v prvenstvu še boljše. Muro poznam, o njej sem slišal samo pohvale in verjamem, da nas čaka dobra sezona".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu