Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ćiro prvič v Murski Soboti

Miroslav Blažević v izbrani družbi v gostišču Šinjor. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Novi trener črno-belih, Miroslav Ćiro Blažević, je danes prvič prišel v Mursko Soboto na spoznavanje z vodilnimi možmi našega kluba. Sestali so se v gostišču Šinjor, kjer so več kot tri ure debatirali o projektu "Mura". Ćiro se zaveda, da slovenska liga ni tako lahka kot jo nekateri opisujejo in da bo zelo težko osvojiti tako želeni naslov. Pokazal je zelo veliko zadovoljstvo nad zainteresiranostjo gospodarstvenikov iz naše regije ter ambicioznostjo predsednika Georga Subana. Po kosilu so se vsi odpravili še na Fazanerijo. Po ogledu stadiona in spoznavanju novih sodelavcev je Ćiro zapustil Mursko Soboto. Spet se bo vrnil v nedeljo, ko bo opravil sestanek z igralci (ki jih sicer še ne pozna) in nato prvi trening. Kot smo uspeli izvedeti ne bo s sabo pripeljal nobenega igralca ampak bo svoje želje izrazil po prvih treningih. Prvega treninga bi se naj udeležilo 22 oziroma 23 igralcev. Ekipi se bodo priključili tudi štirje mladinci, tako da bi naj moštvo štelo okrog 27 igralcev.

Objavljamo tudi ekskluzivne fotografije z današnjega sestanka.

Miroslav Blažević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Miroslav Blažević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Miroslav Blažević in novinar Bojan Peček. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu