Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Črno-beli proti vijoličastim - kako so igrali?

Gledalci na derbiju Mura : Maribor. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Prekmursko - štajerska klasika na Fazaneriji se je končala brez zadetkov. Kako bi ocenili črno-bele? Kako so igrali?

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega posameznika Mure po mnenju obiskovalcev NK Mura skozi čas. Je anonimno in brezplačno.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na prekmursko - štajerskem derbiju (26. november 2023). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Martina Matošo.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 28. novembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 70.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu