Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Denis Rajbar ni več športni direktor

Športni direktor Mure na tekmi St. Patrick's : Mura. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Iz NŠ Mure so sporočili, da se Denis Rajbar poslavlja z mesta športnega direktorja. Izjava za javnost je sledeča:

"V preteklih dneh, po koncu jesenskega dela sezone, smo v klubu potegnili črto pod leto, ki se poslavlja in opravili sejo upravnega odbora. Ob tem je beseda tekla tudi o aktualnih temah in dogajanju v klubu. Po pogovoru s športnim direktorjem kluba Denisom Rajbarjem smo prišli do sporazumne odločitve, da se slednji poslovi z mesta športnega direktorja.

Denis Rajbar je eden izmed tvorcev Mure, kakršno poznamo danes. Leta 2015 je skupaj s predsednikom Robertom Kuzmičem in Anton Khozyainovim vstopil v soboškega prvoligaša in kot športni direktor klubu pomagal do vseh največjih uspehov in rekordnih prestopov v zgodovini kluba. Njegovo delo ni bilo povezano samo s športnim delom kluba, saj je poskrbel tudi za izvedbo mnogih infrastrukturnih projektov in posodobitev, ki jih je bila Fazanerija deležna v zadnjih letih. S svojim delom je pustil neizbrisen pečat v Muri.

Tako v športu, kot sicer v življenju, se vse zgodbe na neki točki končajo. Denisu Rajbarju se zahvaljujemo za ves njegov trud, doprinos, čas in požrtvovalnost skozi vsa leta delovanja v Muri."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu