Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Od tvorcev uspehov ostal le Kuzmič

Tvorci največjih Murinih uspehov. Od leve: Denis Rajbar, Robert Kuzmič in Anton Khozyainov. Po smrti Khozyainova in odstopu Rajbarja je Kuzmič ob koncu leta 2023 ostal sam. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V zadnjih dneh se je po kuloarjih začelo pojavljati vse več informacij, da se je Denis Rajbar umaknil iz delovanja kluba. Predsednik Robert Kuzmič je za Ekipo to tudi potrdil, dejal pa je še, da je Rajbar odstopil kot direktor družbe Nogometni management d.o.o. in z mesta športnega direktorja. Nejasno je ali ostaja še vedno član upravnega odbora in podpredsednik kluba. Vsekakor pa bo več razkril prihodnji občni zbor društva.

Mura posluje prek podjetja Društvo nogometni management Mura d.o.o., ki je bilo v register vpisano 15. januarja 2018. V njem sta imela 22,5 % delež Denis Rajbar in pokojni Anton Khozyainov, 29 % Robert Kuzmič in 26 % društvo Nogometna šola Mura. Ker so se dediči Khozyainova odpovedali nasledstvu je Robert Kuzmič ostal sam, zato se je lotil iskanja novih poslovnih partnerjev s katerimi bi Murino zgodbo peljal naprej.

Predsednik kluba je že večkrat poudaril, da si želi večjega vključevanja mladih nogometašev iz lastne nogometne šole.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu