Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Dobivamo pobude navijačev, da bi za tekme brez gledalcev prodajali vstopnice

Že več kot mesec dni je od tega, odkar je NZS prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem. V tem času Fazanerija miruje, klub pa niža stroške in kot je za časnik EkipaSN dejal predsednik Robert Kuzmič, smo skupaj v dobrem in slabem. Da pa bi klub v tem času vendarle dobil nekaj finančnih sredstev je na mizo predsednika prišla pobuda, da bi klub prodajal vstopnice za tekme brez gledalcev. Pobuda je prišla je s strani navijačev in vodstvo bo o njem še razmislilo. Vse bolj je namreč jasno, da bo nadaljevanje prvenstva potekalo brez gledalcev na stadionu.

Vse to in še več, je dejal predsednik v intervjuju za časnika EkipaSN.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu