Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E27

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša novega gosta, z ustvarjalci je bil Ali, ki ga poznamo kot enega glavnih obrazov navijaške skupine Black Gringos. Zakaj tako masovno gostovanje v Sežani? Kaj lahko od Black Gringosov pričakujemo v prihodnje? Kaj se je spremenilo, da tribuna izgleda vse bolje? So spori, ki so se pred časom pojavili dokončno pozabljeni? Na vsa ta vprašanja dobimo odgovore iz prve roke. Ustvarjalci se dotaknejo gostovanja v Sežani in razglabljajo zakaj je podaja Mirlinda Dakuja do Mihaela Klepača vredna dveh zadetkov. Gančani? Dobro opozorilo za v prihodnje. Vse to in še več, v novi epizodi podcasta Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu