Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E41

V 41. epizodi podcasta Doj se prosi je govora o tekmi z Olimpijo, kjer se dotaknejo fanatične borbe čarno-bejlih, premiernega zadetka Nika Kasala, sodniških odločitev gospoda iz Spodnjega Dupleka, obnašanja gostujočega trenerja po tekmi in tega, da je Mura pod Dejanom Grabićem dobila dva derbija zapored. Kako pomembna je reprezentančna pavza, ki prihaja? Zakaj so po mnenju Roberta Balantiča Domžale ravno pravšnji naslednji nasprotnik? Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu