Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E52

V 52. epizodi podcasta Doj se prosi, se Matjaž, Robert in Smiljan dotaknejo zadnjega dogajanja pri čarno-bejlih. Uvodoma začnejo z odhodom Dejana Grabića, nato pa secirajo tekmo v Kopru in se dotaknejo tekme z Radomljami, ki bo izjemno pomembna. Kdaj bi Mura lahko dobila novega trenerja in kdo bo vodil tekmo v soboto? Kaj lahko Muri ponudi Ben Cottrell? Zakaj so igralci Mure izžarevali povsem drugačno energijo? Si lahko obetamo še kakšne prihode? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu