Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E53

V 53. epizodi podcasta Doj se prosi, se Smiljan skupaj z Robertom Balantičem in Simonom Horvatom dotakne zadnje tekme proti Radomljam. Kaj se dogaja z muraši, zakaj je kondicijska pripravljenost igralcev praktično najslabša v eri, odkar sta klub prevzela Robert Kuzmič in Denis Rajbar? Debata teče tudi o tem, kakšen trener bi bil primeren za čarno-bejle v tem trenutku in kako neugodna tekma čaka Muro v petek proti Aluminiju. Robert postreže z zanimivim razmišljanjem in rešitvijo o tem, kako bi igralci bili vseskozi fokusirani na Muro. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu