Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Latvijka Anna Kristīne Gornela okrepila žensko ekipo

Anna Kristīne Gornela je podpisala enoletno pogodbo z Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Iz grškega PAOK-a se k ŽNK Mura Nona seli vezistka Anna Kristīne Gornela. 25-letna latvijska reprezentantka, rojena v ZDA, je v članski konkurenci branila barve švedskega Sundsvalls DFF, avstrijskega Dornbirna in grškega PAOK-a, za latvijsko reprezentanco pa je doslej zbrala šest nastopov. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisala do 31.5.2024.

Anna Kristīne Gornela: "Sem zelo vesela, da sem postala del te ekipe, ki sem si jo ogledala že na nekaj tekmah preko inerneta. Impresionirala me je igra mojih bodočih soigralk in organizacija kluba v celoti. Verjamem, da se bom dobro vklopila in komaj čakam, da začnemo. Za začetek si želim predvsem dobrih iger v kvalifikacijah za Ligo prvakinj, potem pa tudi uspešnih nastopov v prvenstvu in pokalu."

Štefan Kozic, športni direktor ŽNK Mura Nona: "Mislili smo, da smo že končali s kadrovanjem, a je žal prišlo do nekaterih poškodb nogometašic in smo morali pravočasno reagirati. Rešitev smo našli v Anni, ki je tudi reprezentantka Latvije, nazadnje pa je uspešno igrala v grškem PAOK-u, s katerim je tudi igrala v Ligi prvakinj. Gre za izkušeno igralko, ki igra na mestu defenzivne vezistke, prav tako lahko zapolni mesto osrednje branilke."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Anna Kristine Gornela

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu