Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E56

V 56. epizodi podcasta Doj se prosi se je ustvarjalcem kot gost pridružil nekdanji nogometaš Mure Mirsad Granov, ki je postregel z obilico zanimivih izkušenj in anekdot iz igralske kariere. Zakaj je moral enkrat iz slačilnice namesto na igrišče na komentatorsko mesto, zakaj ga trenerski poklic, po tem ko je postal prvak s takratnimi ŽNK Pomurje ni nikoli več zanimal in še in še. Dotaknili so se tudi izbire novega trenerja, tekme z Bravom in še marsičesa zanimivega.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu