Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E60

V 60. epizodi podcasta Doj se prosi so gostili Roka Grilca, novinarja Šport TV, ki je v preteklosti z nekdanjim članom Mure Nikom Lorbkom sodeloval v belgijskem Royale Union Saint-Gilloise. Rok nam je zaupal nekaj zanimivosti in vzporednice z belgijskim nogometom in tamkajšnjim delovanjem klubov. Je eden tistih, ki je vzljubil Muro, pa čeprav ne prihaja iz naših krajev. Kaj pričakovati od reprezentančne pavze, kako prekiniti "urok Fazanerije" in še marsikaj zanimivega.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu