Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E63

V 63. epizodi podcasta so Jernej, Robert in Smiljan gostili Žigo Kosa, soustvarjalca nogometnega podcasta Ofsajd in velikega nogometnega entuziasta. Ta je podal svoj pogled in razmišljanje na trenutno situacijo v Muri in kako pomembna je ta zmaga ter zakaj se čarno-bejli ne bi smeli preveč ozirati v preteklost, ob tem pa je potegnil tudi določene vzporednice z Mariborom. Jernej postreže z zanimivim razmišjanjem, kako lahko različni igralci napake na igrišču dojemajo drugače in zakaj jih nekateri lahko zapakirajo v "profesionalni oblak". Govora je tudi o tekmi z Olimpijo in zakaj je tokrat priložnost za prvo zmago v Stožicah. Seveda pa ni šlo niti mimo spornih sodniških odločitev. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu