Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Jože Benko?

Veterani Mure. Jože Benko sedi prvi z leve. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Jože Benko je nekdanji napadalec, ki je članski dres Mure nosil od leta 1999 do 2003. Debitiral je 2. maja 1999 proti Živilom Triglav, črno-beli dres pa je oblekel 28-krat, edini zadetek pa je dosegel leta 2003 proti Mariboru. Ge je Jože Benko?

"Po končani nogometni karieri sem se zaposlil na komercialnem oddelku družinskega podjetja Vigros. To delo opravljam že sedem let. Vmes sem eno leto igral rekreativno za veterane Mure. Športno sem še vedno aktiven, nogometno pa nekoliko manj. Ostal sem v zelo dobrih odnosih in stikih z mnogimi trenerji iz NK Mure in s svojimi nekdanjimi soigralci, ki sedaj opravljajo trenersko službo v drugih kubih. Muro spremljam redno, saj je to klub v katerem sem nogometno odrasel. Sicer pa spremljam celotno prvo in drugo ligo."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Jože Benko

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu