Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E64

V 64. epizodi podcasta Doj se prosi se Jernej, Matjaž in Smiljan dotaknejo tekme v Stožicah, kjer bi muraši ponovno lahko dobili več kot so. Zakaj so bile ponovno usodne zadnje minute, kako odpraviti to težavo? Je Olimpija slavila zaradi izkušenj, ali Mura izgubila zaradi pomanjkanja izkušenj? Kako pametno izkoristiti reprezentančno pavzo in čemu dati poudarek? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu