Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E68

V 68. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Robert in Smiljan dotaknili zadnjih dveh tekem Mure, ki sta prinesli več kot prepotrebnih šest točk. Toda ni le točkovni izkupiček ta, ki ga je dobila Mura. Dobili smo tudi Ščernjaviča, Raduho, Jovićevića. So prav oni "zmagovalci" zadnjih dveh tekem? Navijači so znali nagraditi borbenost nogometašev, zakaj bo v Fazaneriji večinoma večjega aplavza deležna "klizačka" kot "dobro preigravanje"? Še nekaj krogov nazaj je bilo tretje mesto kot znanstvena fantastika, zdaj so muraši zadaj zgolj pet točk. Kakšna so pričakovanja pred zadnjim krogom v Celju? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu