Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E82

V 82. epizodi podcasta Doj se prosi se Matjaž, Robert, Smiljan in tokratni gost Andrej Bedek dotaknejo tekme z Domžalami. Kako pomembna je bila ta zmaga? Je bila to ena najboljših partij Amadeja Maroše v Murinem dresu? Kaj je najbolj fasciniralo Roberta pri Maroševi predstavi (ne, ni podaja in ne zadetek)? Govora je seveda tudi o pokalnem dvoboju s Koprom in tekmi s Celjem. Beseda nanese tudi na turškega milijonarja, ki se ga povezuje s čarno-bejlimi, Robert postreže s kar nekaj zanimivimi informacijami. Vse to in še veliko zanimivega v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu