Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura je v polfinalu! Kako so igrali muraši?

Muraši se veselijo preboja v polfinale pokala Pivovarna Union. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: zaslonski posnetek Sportklub

Nogometaši Mure so v četrtfinalu pokala Pivovarna Union po enajstmetrovkah izločili Koper in se veselijo preboja v polfinale. Po rednem delu in podaljšku se je tekma končala 1:1, končni izid po enajstmetrovkah pa je bil 5:6 za črno-bele.

Čestitke murašem, vas pa vabimo, da jih ocenite!

Kako so igrali?

Ocenite muraše na pokalni tekmi proti Kpru (3. april 2024). Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Martina Matošo.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 4. aprila, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 77.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu