Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E85

V 85. epizodi podcasta Doj se prosi so ustvarjalci gostili Harisa Alihodžića, enega najboljših osrednjih branilcev, ki so oblekli dres Mure in se z njo tudi veselili naslova pokalnih prvakov. Kakšna so bila pričakovanja navijačev v njegovih časih? Kako se spominja Mure? Je res med tekmami z buciko zbadal gostujoče nogometaše? Jernej, Matjaž in Smiljan se dotaknejo tudi pomembne prvenstvene zmage proti Radomljam, govora je o tem, kakšno Muro si želimo na tekmi z Rogaško, ne manjka pa niti filozofskih vložkov. Vse to in še več, v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu