Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako bi ocenili muraše po pokalnem porazu?

Nogometaši Mure so po enajstmetrovkah izpadli iz pokala. Izločila jih je Rogaška. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Za nogometaši Mure je polfinalni pokalni obračun proti Rogaški, ki so ga izgubili po enajstmetrovkah. Končni rezultat je bil 6:7. Črno- beli so izpadli iz nadaljnjega tekmovanja on bodo sezono zaključili brez lovorike. Vabimo vas, da podate oceno za vsakega Murinega posameznika, trenerja Žlogarja in glavnega sodnika.

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po izboru obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas in je anonimno.

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so odigrali polfinalno tekmo pokala Pivovarna Union proti Rogaški. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Slavka Vinčića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno petka, 26. aprila, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 59.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu