Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V pripravi razstava ob stoletnici SK Mure

Tisk fotografij v tiskarni aiP Praprotnik za razstavo ob stoletnici SK Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

V letošnjem letu obeležujemo stoletnico ustanovitve SK Mure. Serija dogodkov povezana s to obletnico se bo nadaljevala 10. maja ko bo uradna otvoritev fotografske razstave z naslovom 100 LET MURE. S pomočjo kluba smo jo pripravili ustvarjalci NK Mura skozi čas. Ogledali si jo boste lahko na Slovenski ulici in sicer vse do pozne jeseni.

Razstava bo skozi fotografije in besedilo prikazovala razvoj nogometnega kluba Mura, razdeljena pa bo po obdobjih. Na devetindvajsetih panojih bo razstavljenih več kot 120 izbranih fotografij, med njimi precej takšnih, ki še nikoli niso bile predstavljene širši javnosti.

Danes so šle fotografije v tisk, v prihodnjih dneh pa se bo pričela montaža na panoje. Že sedaj pa vas vabimo, da si jo ogledate, posebno vabilo in otvoritev pa bo pripravila NŠ Mura.

Naslovnica razstave ob stoletnici SK Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu