Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E86

V 86. epizodi podcasta Doj se prosi sta se Smiljan in Robert dotaknila zadnjega dogajanja v slovenskem prvenstvu. Najprej Mura, potem zavrnjena licenca Rogaški in priprto okno za Evropo, ko so se vrata pred časom zaprla. Prihod investitorja? Da ali ne? Zakaj si Robert želi, da Mura dobi investitorja, po drugi strani pa si obenem ne želi? Po telefonu pa se nam je pridružil Vlado Kreslin, ki nas bo 18. maja zabaval na Murini Nouči. Pravi, da so bile tekme Beltinec in Mure vedno derbi, a da je bilo najbolj vroče v Turnišču. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu