Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Bravu?

Zadetek Roberta Čakša je bil premalo za uspeh v Ljubljani. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so z remijem proti Bravu zapravili tudi teoretične možnosti za četrto mesto, ki bi pogojno še lahko vodilo v evropska tekmovanja. Na stadionu v Šiški je bilo 1:1 (0:0), naši nogometaši pa so izenačujoči zadetek prejeli v sami končnici tekme.

Kako ste vi videli tekmo in kako bi ocenili črno-bele? Ocenjevanje je anonimno in služi za izbor najboljšega nogometaša Mure po izboru obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

V predzadnjem krogu 1. SNL v sezoni 2023/24 so črno-beli gostovali v Ljubljani pri Bravu. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Denisa Halilovića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno torka, 13. maja, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 29.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu