Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Druga zaporedna zmaga in nove tri točke

V 4. krogu prvenstva 1. MNZ Murska Sobota so črno-beli na Fazaneriji gostili Cankovo in zmagali s 3:1 (1:0).

Idealni vremenski pogoji in več kot 300 gledalcev sta bila zadostna razloga, da igralci obeh ekip krenejo v odločen boj za prvenstvene točke 1. MNZ lige. Mladi Murini igralci si boljšega začetka ne bi mogli želeti. V sedmi minuti so namreč povedli z 1:0 in pristaši domače ekipe so imeli razlog za zadovoljstvo po lepem zadetku Murine devetice - Iva Balažica.

V nadaljevanju se je ponovila že večkrat videna zgodba. Mura je napadala, gostje so se branili in poskušali priti do izenačenja preko protinapadov. Vse do 52. minute se izid tekme ni spremenil. Nato pa ponovna nezbranost domače obrambe. Z nogo vrnjeno žogo je domači vratar pobral z rokama, sodnik je dosodil indirektni prosti strel s 14 metrov od vrat in odbitek je v gol pospravil cankovski napadalec Silvo Pugelj.

Verjetno je dvignjen glas trenerja Malačiča, prepričal Murine mladce, da so v nadaljevanju zaigrali bolj organizirano in z zadetkoma Alena Nemca in Roka Malačiča zmagali s končnim rezultatom 3:1.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu