Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Erniša postal trener kadetov

Mitja Erniša. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nov trener kadetov Mure je postal nekdanji igralec črno-belih Mitja Erniša. Njegov pomočnik bo Štefan Horvat. Po koncu prejšnje sezone sta se namreč s položaja glavnega trenerja in pomočnika poslovila Jernej Repina in Aleksander Nedižavec. Kadeti so v štirinajstčlanski ligi sezono sklenili na devetem mestu.

Erniša je nekdanji nogometaš Mure, za črno-bele je zbral 97 nastopov v vseh tekmovanjih, ob tem pa je dosegel dva zadetka. Tekom kariere je igral tudi za Beltince, Koper, Nafto ter avstrijske nižjeligaše. Njegov zadnji klub je bil Minihof Liebau, nato pa se je podal v trenerske vode. Do nedavnega je vodil Odrance, zdaj pa bo razvijal Murine nogometaše v kadetski selekciji.

Mitja Erniša, trener kadetov NŠ Mura: "V prvi vrsti je to en izziv in pa velika odgovornost ter privilegij. Vesel sem, da sem se vrnil v klub, kjer se je zame vse začelo. Občutki so dobri, ekipa je dobra, talentirana in verjamem, da ob trdem delu rezultat ne bi smel izostati. Znanje, ki sem ga pridobil tekom igralske kariere želim prenesti na nogometaše in jim pomagati, da bodo še boljši in da bomo dosegli zastavljene cilje".

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mitja Erniša

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu