Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Uvodni trening murašev v sezono 2024/25

Uvodni trening murašev v Renkovcih. V ospredju je Sandi Nuhanović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Danes ob 17. uri je v Renkovcih potekal prvi trening murašev v pripravah na sezono 2024/25.

Čarno-bejli so se po koncu premora danes zbrali ob začetku priprav na novo sezono. Po sestanku v Fazaneriji je sledil prvi trening v Renkovcih. Trener Anton Žlogar je imel na prvem treningu na voljo 26 igralcev, priprave s člansko ekipo je začelo tudi nekaj perspektivnih nogometašev iz naše nogometne šole.

V Renkovcih so bili trenerju na razpolago Vid Šumenjak, Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Borna Proleta, Tilen Ščernjavič, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Pucko, Aljaž Antolin, Nikola Jovićević, Luka Turudija, Sandi Nuhanović, Filippo Tripi, Almin Kurtović, Emir Saitoski, Matic Maruško, Amadej Maroša, Ivan Šarić, Niko Kasalo, Jaka Domjan, Niko Graj, Nal Lan Koren, Aljaž Strajnar, Alin Kumer Čelik, Žan Petrovič in Bine Anželj.

Po individualnem programu so trenirali Žan Trontelj, Robert Čakš, Timotej Brkić, Žiga Laci in Tarik Bagola. Ekipi se bo v kratkem pridružil tudi Leard Sadriu, ki je imel obveznosti v reprezentanci U23 Kosova.

Kuzmič: Krivuljo obrniti navzgor

Pristaše Mure je nagovoril tudi predsednik, katerega nagovor si lahko preberete v nadaljevanju.

Drage murašice in muraši,

z današnjim dnem so se začele priprave na sezono 2024/25, ki prinaša veliko izzivov. Ob koncu lanske sezone smo bili upravičeno razočarani, minuli tedni so bili tako namenjeni analizi pokazanega na terenu in iskanju rešitev, da bi naša Mura v sezoni, ki prihaja, izgledala bolje.

Ob koncu sezone smo se poslovili od štirih nogometašev, do konca meseca pa si želimo, da bo ekipa sestavljena in pripravljena za izzive, ki prihajajo. Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo kot klub, na tem mestu pa bi si želeli razumevanja in potrpežljivosti, saj želimo vse odločitve, ki jih bomo sprejeli, natančno preučiti in potegniti poteze, ki bodo v najboljšem interesu kluba. Ekipo želimo večinoma sestaviti do konca meseca, seveda s pridihom in poudarkom na domačih in doma vzgojenih nogometaših. Vzporedno s tem pa smo še naprej zelo aktivni pri iskanju strateškega partnerja, s katerim želimo Muro vrniti na raven, na kateri smo že bili v preteklosti.

Za nami je eno težjih obdobij, ko nam krivulje, navkljub vsem prizadevanjem, še ni uspelo obrniti navzgor. Vendar v Muri nikoli nismo in ne bomo obupali. Verjamemo, da se bodo stvari na bolje obrnile že v tej sezoni. Z borbenostjo, trdim delom, odrekanjem in seveda z vašo pomočjo, ker vsi skupaj, smo Mura in smo ponos Prekmurja.

Se vidimo v Fazaneriji!

Ivan Šarić. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nikola Jovićević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Jaka Domjan. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Niko Kasalo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Trener Anton Žlogar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Alin Kumer Čelik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu