Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Evelina Kos s profesionalno pogodbo

Evelina Kos ob podpisu profesionalne pogodbe z Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: facebook ŽNK Pomurje

Prvo profesionalno pogodbo s čarno-bejlimi je danes podpisala mlajša od sester Kos, po Luciji je profesionalka postala tudi Evelina. Pred prihodom k čarno-bejlim je Evelina branila barve Olimpije iz Ljubljane in Velesovega. V sezoni 2022/23 je okrepila murašice in doslej zbrala 33 nastopov za čarno-bejle. Evelina je prav tako redna članica slovenske ženske reprezentance, za katero je doslej zbrala 30 nastopov. Pogodbo z Muro je podpisala do 31.5.2024.

Evelina Kos: "Podpis profesionalne pogodbe je mejnik, ki si ga želi vsaka nogometašica v svoji karieri, obenem pa je pokazatelj dobrega in vestnega dela tekom let. Klubu se zahvaljujem za izkazano zaupanje, seveda pa je to dodatna motivacija in zagon za delo v prihodnje. Veselim se novih zmag in uspehov v čarno-bejlon".

Opomba: 33 nastopov je skupaj v dresu Pomurja Beltinec in Mure.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Evelina Kos

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu