Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fotozgodba s severa Ljudskega vrta

V Ljudskem vrtu se je zbralo tudi lepo število naših navijačev. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Po štirih zaporednih gostujočih zmagah so se muraši prvič v letošnji sezoni pomerili z Mariborom. V večernem sobotnem terminu se je v Ljudskem vrtu zbralo okrog 4500 gledalcev, od tega tudi lepo število črno-belih navijačev. Kljub negativnemu izidu, lahko pohvalimo naše navijače za vso podporo. Nekaj utrinkov smo zbrali na spodnjih fotografijah.

Pred vhodom na stadion. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Pred začetkom tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Pogled s severne tribune Ljudskega vrta. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Po tretjem prejetem zadetku si Mura z izjemo strela Maruška z glavo ni priigrala priložnosti za zadetek. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Pogled proti šanku na gostujočem sektorju stadiona. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Kako so igrali?

Muraši so v 12. krogu 1. SNL v Mariboru odigrali štajersko prekmurski derbi . Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika Obrenoviča.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 9. oktobra, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 38.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu