Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Goran Ristić?

Goran Ristić Rile je v dresu Mure preživel sedem sezon v katerih je odigral 160 tekem in dosegel 21 zadetkov. Z devetnajstimi leti je debitiral leta 1997, njegov prvi zadetek pa je bil evropski. Leta 1999 ga je dosegel proti FC Daugavi. Po koncu jesenskega dela sezone 2001/02 je zamenjal klubske barve in se v Mursko Soboto znova vrnil v sezoni 2008/09 ter v klubu ostal sezono in pol.

»Zaposlen sem na Občini Radenci v režijskem obratu. Imam licenco C, vendar zaradi pomanjkanja časa in službe nisem več nogometno aktiven. Poleg tega pa imam zdravstvene težave s hrbtenico, natančneje z vratnimi vretenci. Spremljam pa dogajanje okoli Mure in pogledam vsako njihovo tekmo. »

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Goran Ristić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu