Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Haris Alihodžić?

Haris Alihodžić je od konca igralske kariere leta 2005 vezan na Željezničar. Foto: Armin Herić/FK Željezničar

Haris Alihodžić je za Muro igral od leta 1995 do 1999. Vmes se je leta 1998 za nekaj časa odpravil v Izrael in se nato znova vrnil. Ge je Haris Alihodžić?

"Igralsko kariero sem končal leta 2005 v Željezničaru, nakar mi je upravni odbor kluba zaupal mesto pomočnika glavnega trenerja. Po opravljeni trenerski licenci sem bil med drugim vodja strokovnega štaba in športni direktor. Zadnja štiri leta sem direktor mladinskega pogona pri Željezničaru. Dve leti sem bil še trener reprezentance U21 Bosne in Hercegovine.

Še vedno spremljam Muro in sem zelo vesel, da je osvojila naslov prvaka in igrala v kvalifikacijah za ligo prvakov. Zraven Sarajeva je Murska Sobota moje drugo najljubše mesto. Tu sem se vedno počutil kot doma, ljudje so me spoštovali in me imeli radi. Še posebej bi pozdravil Black Gringose, ki so bili vedno naš dvanajsti igralec. Na Mursko Soboto me veže tudi rojstvo mlajšega sina, zato je Slovenija moja druga dežela.

Vsem Prekmurcem pošiljam lepe pozdrave in vam sporočam, da vas imam zelo rad,

Haris Alihodžić."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Haris Alihodžić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu