Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Jože Vori?

Jože Vori kot trener Odranec Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Nk Odranci

Jože Vori je za Muro igral na prehodu iz nekdanje Jugoslavije v samostojno Slovenijo. Medtem ko podatka za število odigranih tekem pred letom 1991 še nimamo in jih raziskujemo, je v 1. SNL odigral 45 tekem in dosegel 1 zadetek. Kje je nekdanji vezist Mure?

"Po končani igralski karieri sem ostal v nogometu. Podal sem se v trenerske vode – samo trenersko kariero sem začel pri domačem nogometnem klubu Polana, nato sem odšel v NK Hotizo, s katero sem v sezoni 2010/2011 postal pokalni prvak. Poleg omenjenih klubov sem vodil tudi NK Turnišče in NK Gančani, se vrnil nazaj v domači klub in nato odšel v NK Odrance.

Muro še vedno spremljam in po odhodu iz kluba sem postal njihov navijač. Spremljam vsako njihovo tekmo, pa tudi celotno prvo ligo. Če mi čas dopušča, si pogledam tudi kakšno tekmo ostalih klubov. Navijačem in Black Gringosom pa sporočam, da so najboljši v Sloveniji, kar so tudi že večkrat dokazali ob vrnitvi Mure v prvo ligo."

Jože Vori kot trener Nk Odranec Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Nk Odranci

Jože Vori kot trener Nk Odranec Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Nk Odranci

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Jože Vori

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu