Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Ge je Jure Travner?

Jure Travner po tekmi s sinom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: osebni arhiv Jureta Travnerja

Jure Travner je dres Mure prvič oblekel v sezoni 2011/2012 in se v Muski Soboti zadržal še v sezoni 2012/2013. V tem času, je odigral 43 tekem pri tem pa je dosegel dva zadetka. Jure se je na prekmursko ravnico znova vrnil leta 2020 v sezono, v kateri je z Muro postal prvak. Ge je Jure Travner?

Po končani profesionalni karieri še vedno aktivno igram v Avstriji in sicer v Landes ligi za klub Wildon. To je avstrijska 4. liga. Prav tako sem že tekom kariere opravi C licenco za nogometnega trenerja in opravljam treninge nogometa predvsem na osnovnih šolah v mojem domačem klubu NK Laško. Opravljam tudi individualne (dodatne) treninge za nogometaše vseh skupin - od profesionalcev do začetnikov. Muro seveda spremljam, sicer mi čas in razdalja ne omogoča ogleda tekem v živo, spremljam pa rezultate in pogledam povzetke tekem. Sem tudi veliko v kontaktu z Žigo Kousom, ki je že zelo dolgo moj veliki prijatelj. Navijačem bi rad sporočil, da podpirajo klub v dobrem in slabem, ter da naj se naprej ostanejo najboljši in najbolj strastni navijači v Sloveniji. 

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Jure Travner

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu