Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Jure Travner?

Jure Travner po tekmi s sinom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: osebni arhiv Jureta Travnerja

Jure Travner je dres Mure prvič oblekel v sezoni 2011/2012 in se v Muski Soboti zadržal še v sezoni 2012/2013. V tem času, je odigral 43 tekem pri tem pa je dosegel dva zadetka. Jure se je na prekmursko ravnico znova vrnil leta 2020 v sezono, v kateri je z Muro postal prvak. Ge je Jure Travner?

Po končani profesionalni karieri še vedno aktivno igram v Avstriji in sicer v Landes ligi za klub Wildon. To je avstrijska 4. liga. Prav tako sem že tekom kariere opravi C licenco za nogometnega trenerja in opravljam treninge nogometa predvsem na osnovnih šolah v mojem domačem klubu NK Laško. Opravljam tudi individualne (dodatne) treninge za nogometaše vseh skupin - od profesionalcev do začetnikov. Muro seveda spremljam, sicer mi čas in razdalja ne omogoča ogleda tekem v živo, spremljam pa rezultate in pogledam povzetke tekem. Sem tudi veliko v kontaktu z Žigo Kousom, ki je že zelo dolgo moj veliki prijatelj. Navijačem bi rad sporočil, da podpirajo klub v dobrem in slabem, ter da naj se naprej ostanejo najboljši in najbolj strastni navijači v Sloveniji. 

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Jure Travner

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu