Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Ladislav Orban?

Na pijači z nekdanjim direktorjem Mure, Ladislavom Orbanom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Fredi Cigan

Ladislav Orban je bil začasni direktor Mure leta 2003, v obdobju slovitega Ćira. Kje je danes Orban, kaj počne in ali še vedno spremlja Muro?

Ne ukvarjam se več z nogometom, ampak še naprej spremljam Murino igro. Zadnje čase bolj, kot sem prej. Zraven Mure pa spremljam bolj evropski nogomet. Na uspehe Mure gledam s ponosom, želim si, da nadaljujejo in stremijo k svojim ciljem, ki so si jih zadali, saj so postali stabilni prvoligaš z ogromno podporo navijačev.

Z Ladislavom Orbanom smo opravili še obsežen intervju v katerem je razkril marsikatero zanimivost iz časa njegovega službovanja. Kakšen je bil njegov odnos s takratnim predsednikom Subanom in trenerjem Ćirom? Kakšne težave so pestile klub? Kaj bi danes naredil drugače kot takrat? Kateri od igralcev mu je najbolj ostal v spominu? V pogovoru se je dotaknil tudi športnih stav, saj se je v tistem času veliko govorilo o stavniških poslih nekaterih takratnih akterjev. Intervju bomo objavili v prihodnjih dneh.

Direktor Mure Ladislav Orban v klubskih prostorih. Fotografija je nastala 20. avgusta 2003, ko se je slovenska nogometna reprezentanca na Fazaneriji pomerila z Madžarsko. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu