Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Ge je Ladislav Orban?

Na pijači z nekdanjim direktorjem Mure, Ladislavom Orbanom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Fredi Cigan

Ladislav Orban je bil začasni direktor Mure leta 2003, v obdobju slovitega Ćira. Kje je danes Orban, kaj počne in ali še vedno spremlja Muro?

Ne ukvarjam se več z nogometom, ampak še naprej spremljam Murino igro. Zadnje čase bolj, kot sem prej. Zraven Mure pa spremljam bolj evropski nogomet. Na uspehe Mure gledam s ponosom, želim si, da nadaljujejo in stremijo k svojim ciljem, ki so si jih zadali, saj so postali stabilni prvoligaš z ogromno podporo navijačev.

Z Ladislavom Orbanom smo opravili še obsežen intervju v katerem je razkril marsikatero zanimivost iz časa njegovega službovanja. Kakšen je bil njegov odnos s takratnim predsednikom Subanom in trenerjem Ćirom? Kakšne težave so pestile klub? Kaj bi danes naredil drugače kot takrat? Kateri od igralcev mu je najbolj ostal v spominu? V pogovoru se je dotaknil tudi športnih stav, saj se je v tistem času veliko govorilo o stavniških poslih nekaterih takratnih akterjev. Intervju bomo objavili v prihodnjih dneh.

Direktor Mure Ladislav Orban v klubskih prostorih. Fotografija je nastala 20. avgusta 2003, ko se je slovenska nogometna reprezentanca na Fazaneriji pomerila z Madžarsko. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu