Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Marko Balažic?

Marko Balažic v dresu St. Anne. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: osebni arhiv Marka Balažica

Marko Balažic je visokorasli branilec, ki je črno-beli dres nosil med letoma 2004 in 2009. Za Muro je igral v prvi, nato pa po zlomu nekdanje Mure še v tretji in drugi ligi. Odigral je 109 tekem in dosegel 11 zadetkov. Marko je tudi starejši brat aktualnega branilca črno-belih Gregorja Balažica, s katerim sta bila že leta 2004 Murina soigralca na tekmi 1. SNL. Ge je Marko Balažic?

"Po odhodu iz Mure leta 2009 sem eno sezono igral za Dravo, nakar še leto dni za Nafto. Iz Nafte sem odšel v Kazahstan v FC Irtish Pavlodar. Leta 2012 sem odšel v Avstrijo k St. Anni kjer sem še danes. Z letošnjo sezono zaključujem z igralsko kariero. Sem tudi pomočnik trenerja. Muro spremljam redno."

Marko Balažic dviga pokal za osvojeno prvenstvo v 3. SNL v sezoni 2005/6. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Marko Balažic

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu