Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Mitja Erniša?

Mitja Erniša kot trener Odranec Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Nk Odranci

Mitja Erniša je v prvi ligi odigral 131 tekem, največji del kariere je preživel prav v Muri, nekaj časa pa je igral tudi za Beltince, Koper in Nafto. Mitja je za Muro igral od sezone 2000/01 in vse do sezone 2004/05. Ge je Mitja Erniša?

"Po končani karieri sem ostal v nogometu in se podal v trenerske vode. Trenutno sem  trener v NK Odranci, kjer smo se  borili za vstop v 3.SNL. Spremljam tekme NŠ Mure, ko mi čas dopušča in se veselim vsake zmage."

 

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mitja Erniša

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu