Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Mitja Mörec?

Mitja Mörec kot trener FAC Wien Avtorske pravice: nkmura.si Foto: osebni arhiv Mitje Möreca

Mitja Mörec je v dresu Mure odigral 44 tekem in dosegel 7 zadetkov. Zbral je tudi 14 nastopov za slovensko A reprezentanco. Poleg Mure je igral še za ekipe CSKA Sofia iz Bolgarije, grški Panetolikos in nizozemski Den Haag, zdaj pa deluje kot trener v 2. avstrijski nogometni ligi. Mitja je v Muri deloval kot igralec, po koncu igralske kariere pa je v sezoni 2015/16 deloval kot športni direktor. Takrat je Mura igrala 3. slovensko nogometno ligo vzhod. Ge je Mitja Mörec?

"Po končani igralski poti sem ostal v nogometu. Najprej sem deloval kot športni direktor Mure, potem pa sem se preselil v trenerske vode. Trenutno sem trener v 2. avstrijski Bundesligi pri klubu FAC Wien. Zadnji dve sezoni sta bili z 2. in 6. mestom najuspešnejši v zgodovini kluba. Lani se nam za las ni uspelo uvrstiti v 1. ligo, letos pa povsem z novim igralskim kadrom zasedli solidno 6. mesto. V klubu sem od januarja 2021 in pred kratkim sem podpisal novo dvoletno pogodbo. Mura je 'moj' klub, ko se le da spremljam tekme in stiskam pesti za črno bele. Ko sem v Murski Soboti in igra Mura domačo tekmo, si tekme ogledam v živo."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mitja Mörec

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu