Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Patrik Raduha?

Patrik Raduha na svoji zadnji tekmi v dresu Beltinec. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Patrik Raduha prihaja iz nogometne družine. Patrik je bivši vezist, ki je črno-beli dres oblekel v sezoni 2015/16 ko je Mura igrala 3.SNL vzhod in na igrišču pa je prebil 720 minut. Ge je Patrik Raduha?

"Najprej hvala, da ste se spomnili name. Delam v Avstriji že 11 let. Trenutno sem zaposlen v pekarni Hubert Auer. Svoj prosti čas, ki ga je zdaj malo več kot prejšnja leta, posvetim mojim zlatim dekletom (ženi in hčerkama). Kariero še nisem končal, trenutno igram v NK Odranci, kjer se borimo za tretjo ligo. Sicer pa kariere še tudi ne mislim kar hitro končati. Dokler bo zdravje služilo, bom igral, kolikor dolgo se bo dalo. Muro spremljam že dolgo, sedaj pa še malo več, ker je tudi moj mlajši brat član črno-belih. Ne gre jim sicer vse po načrtih, ampak treba biti strpen na realnih tleh, mogoče navijači zahtevajo v tem trenutku malo preveč. Kot sem že povedal, počasi in strpno pa se bo Mura vrnila tja, kjer je bila. Mura mora ostati v prvi ligi, ker je to dobro za Slovenijo in za celotno Prekmurje. Želim si, da bi v finalu igrala Mura in Beltinci, ker bi se stadion napolnil in da bi znova pokazali Sloveniji, da je nogomet doma v Prekmurju. Škoda pa je, da to finale ne bo v Prekmurju, še posebej zaradi 100 let kluba. Želim jim vse dobro."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Patrik Raduha

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu