Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E84

V 84. epizodi podcasta Doj se prosi sta se Smiljan in Robert dotaknila tekme s Koprom in različnih situacij, ki so se dogajale na tekmi. Zakaj takšne odločitve sodniške trojice? Je bila izključitev Žige Kousa upravičena? Na drugi strani pa dober primer, kako lahko mlad sodnik odsodi derbi Maribora in Olimpije. Zakaj lahko Mura pokalni naslov "osvoji" na prvenstveni tekmi z Radomljami? Kako po vseh težavah sestaviti udarno enajsterico? Ustavimo se tudi pri mladinskem nogometu in nogometašicah ŽNK Mura Nona. Poker lovorik? Še vedno je v igri. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu