Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Radomljam?

Ben Cottrell je po dolgem času pričel tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so v 32. krogu dosegli pomembno zmago v Domžalah. Moža odločitve proti Radomljam sta bila oba napadalca Maroša in Čakš. Kako ste vi videli tekmo in kako bi ocenili črno-bele?

Kako so igrali?

Muraši so v 32. krogu gostovali v Domžalah, kjer so se pomerili z Radomljani. Po devetdesetih minutah je bilo 1:2 (1:1). Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Alena Borošaka.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno ponedeljka, 21. aprila, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 33.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu