Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Gostovanje v Kidričevem skozi navijaški foto objektiv

Pogled na glavno tribuno Športnega parka NK Aluminij Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Kljub slabemu začetku sezone, smo se pristaši Mure v petkovem terminu na gostovanju v Kidričevem zbrali v lepem številu. Pomešani med domačimi navijači se nas je na tribuni stadiona Športni park Aluminij zbralo okrog 1000. Znova smo dokazali, kaj pomeni pripadnost ne glede na trenutno mesto na lestvici. Nekaj utrinkov smo zbrali na spodnjih fotografijah in video posnetku.

 

Veselje murašev po zadetku Nika Kasala. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Ogrevanje pred tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Pred začetkom tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Pozdrav obeh ekip. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Med tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so se v 6. krogu 1. SNL odpravili v Kidričevo in igrali proti Aluminiju. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Slavica in glavnega sodnika Slavka Vinčića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 27. avgusta, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 58.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu